Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

En ständig strävan mot ökad hållbarhet ger resultat

Inom vårt företag har vi starka hållbarhetsambitioner och arbetar ständigt för att förbättra våra prestationer. Därför är det verkligen givande när våra ansträngningar uppmärksammas externt av respekterade experter och institutioner.

Hållbarhet inom DSV
Som en världsledande aktör inom transport- och logistiksektorn är det vår plikt att säkerställa hög transparens och noggrannhet i vår rapportering av ESG-data (Environmental, Social, and Governance). Vi strävar efter att följa internationellt erkända rapporteringsriktlinjer, ramverk och index för att säkerställa vår ställning som en pålitlig och ansvarsfull partner.

Vi är stolta över att ha blivit utvärderade av flera ledande internationella ESG-värderingsinstitut, inklusive MSCI, Sustainalytics, EcoVadis, Carbon Disclosure Project (CDP), S&P Global, ISS ESG, FTSE Russel och Moody's ESG Solutions. Denna externa bedömning möjliggör övervakning och rapportering av våra framsteg mot våra hållbarhetsmål.

I den senaste utgåvan av CDP Climate Change-poäng för 2023 fick vi en A-poäng, vilket är en förbättring från vår B-poäng år 2022. Detta placerar oss bland de 12% bästa företagen inom vår bransch, vilket vi är mycket stolta över.

Vidare är vi glada över att för första gången ha tilldelats en platinamedalj för 2023 av det prestigefyllda EcoVadis Sustainability Rating Agency. Med en poäng på 78/100 hamnade vi i den översta 1%-nivån bland rankade företag i vår bransch, vilket är en bekräftelse på vårt engagemang för hållbarhet.

Vår strävan mot hållbarhet avspeglas även i våra ESG-betyg från Sustainalytics Morningstars och ISS Quality Score. Vi har förbättrat våra poäng och har nu en av de högsta betygen inom vår branschgrupp, vilket indikerar att vi effektivt hanterar våra hållbarhetseffekter med låg riskrankning.

Det är en ära att få dessa höga betyg, och det är ett resultat av det hårda arbete som utförs av våra kollegor varje dag för att nå våra hållbarhetsmål. Vi vill också tacka vår högsta ledning för deras stöd och engagemang för att driva hållbarhetsagendan i hela organisationen.

Vi fortsätter att höja oss och ser fram emot att fortsätta vår resa mot att vara ledande inom hållbarhet inom transport- och logistikbranschen.

Any questions?

Our experts are ready to help. Get in touch and we'll find the solution you need.

Contact us